<
Qui Som
COMPROMIS PER ALBAIDA
Qui Som
Resultats elctorals
Contacta
 
Vincles
Campanyes
 
 
 
 

El BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ (BLOC) és l’organització unitària del nacionalisme valencià progressista. Es va constituir el 1998 com a federaciò de partits, després de concòrrer com coalició electoral des de 1995, integrant la Unitat del Poble Valencià (UPV, fundada el 1982 i amb precedents des de l’etapa de la transició), el Partit Valencià Nacionalista (1990), Nacionalistes d’Alcoi (1994) i una important incorporaciò d’independents.

A la ciutat d’Albaida, el col·lectiu del BLOC es va constituir l’any 2000 i es va presentar a les eleccions municipals per primera vegada sota eixes sigles, l’any 2003. Abans, però, el nacionalisme progressista, de la mà de la Unitat del Poble Valencià, ja va concòrrer a les eleccions municipals de 1995, però  no pogué obtindre representació. Després, al 2003, ja com a BLOC, va obtindre el primer regidor valencianista, Josep Esplugues. Al 2007, s’obtingué de nou un escó d’edil, en la persona de Josep Albert.

Actualment el BLOC és l’única força política que, a la ciutat d’Albaida, trenca amb el bipartidisme PP-PSOE, l’única opció valencianista i albaidina que defensa els interessos socials, econòmics i culturals de la gent d’Albaida sense lligams ni dependències externes.

El nostre és un compromís de treball per fer d’Albaida una ciutat que se senta orgullosa del seu passat, que gaudisca del seu present i que mire cap al futur amb esperança, amb il·lussió i amb confiança en el seu potencial com a poble. Volem una ciutat moderna, una ciutat del segle XXI, on els seus habitants estiguen orgullosos de viure. Albaida necesita d’un nou impuls. Anem endavant tots en Bloc! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COMPROMIS PER ALBAIDA